Vredeslicht op 18 december 2021

Op zaterdag 18 december 2021 is het open museumdag in Museum44. We zijn geopend van 10u tot 20u, je kan het museum bezoeken aan kortingstarief van 4 EUR pp (of 1 EUR voor studenten en jongeren).

Museumcafé
Je kan ook een bezoekje brengen aan ons museumcafé die dag, we voorzien lekkere winterse drankjes van warme chocolademelk tot een (streek)jenevertje.

Vredeslicht
Op zaterdag 18 december 2021 ontvangen we in Meensel-Kiezegem ook het vredeslicht, dit vertrekt uit Israël en reist doorheen de hele wereld, over alle godsdiensten heen. Omstreeks 17u zal het vredeslicht ook aankomen aan Museum44 onder het luiden van de vredesklokken. Om 18u kan men desgevallend een avondwake bijwonen in de kerk van Meensel of een avondbezoek brengen aan Museum44.

Tot dan?