Voor bedrijven

Rondleiding met gids

Onze gidsen staan ter beschikking om jou een geleid bezoek te geven aan Museum44. We nemen je mee in het verhaal van de zaak van Meensel-Kiezegem, collaboratie en verzet in de Tweede Wereldoorlog, de deportatie naar de Duitse Concentratiekampen, de terugkeer, repressie tot het herdenken vandaag.

Huur een zaal

Op de eerste etage beschikt Museum44 over twee vergaderzalen voor max. 10 personen. Je kan beide vergaderzalen ook combineren tot één grote vergaderzaal voor max. 20 personen. Op de tweede etage bevindt zich nog een seminarieruimte voor max. 40 personen. Al deze ruimtes kunnen afgehuurd worden in onderling overleg. Ontdek meer.

Reizende Tentoonstelling

We komen graag naar je toe. Onze reizende tentoonstelling is vrij te verkrijgen en reist binnen en buitenland rond om het verhaal van de zaak van Meensel-Kiezegem te vertellen. Je kan deze reserveren via reservaties@museum44.be.

Filmvoorstelling Meensel-Kiezegem’44

Je kan je bezoek aan Museum44 altijd combineren met de filmvoorstelling van het docudrama Meensel-Kiezegem ’44, de voorstelling duurt 45 minuten. Zo kan je bijvoorbeeld met grote groepen splitsen in kleinere groepen en afwisselend het museum bezoeken en de filmvoorstelling bekijken. We kunnen de film ook tonen op locatie bij jou in het bedrijf.

Combineer je bezoek

Tielt-Winge bruist voor toeristische gelegenheden. Combineer je bezoek aan Museum44 met volgende bezienswaardigheden: