Zalenverhuur

Museum44 beschikt over verschillende zalen die u kan reserveren voor uw vergadering, evenement of opleiding. Het volledige gebouw is voorzien van gratis WiFi.


Eddy-Merckx zaal
Deze zaal is in het thema van Eddy Merckx, wielerlegende en geboren in Meensel-Kiezegem. De zaal kan opgesteld worden in blok of theaterstijl, en heeft een maximum capaciteit van 8 personen. Deze zaal heeft geen televisiescherm. Bereikbaar via trap en lift op de 1e verdieping.

Hagelandse Fruitzaal
Deze zaal is in het thema van de Hagelandse Fruitteelt en vertelt de geschiedenis van de appels en de peren. De zaal kan opgesteld worden in blok of theaterstijl en heeft een maximum capaciteit van 10 personen. Deze zaal is voorzien van een groot televisiescherm met HDMI-aansluiting. Bereikbaar via trap en lift op de 1e verdieping.

Combi Eddy-Merckx + Hagelandse Fruitzaal
Je kan de Eddy-Merckx zaal en de Hagelandse Fruitzaal ook in combinatie boeken en de scheidingswand openstellen, zo kan je een vergadercapaciteit van max. 15 personen bekomen in blokstijl. Deze zaal is voorzien van een groot televisiescherm met HDMI-aansluiting. Bereikbaar via trap en lift op de 1e verdieping.

Seminarie44
De zolderruimte op de tweede verdieping van Museum44 kan aangewend worden voor grotere vergaderingen, seminaries of opleidingen. Je kan het opstellen in carré, school of cabaretstijl, met een maximum capaciteit van 20 personen, of in theatervorm met een maximum capaciteit van 40 personen. Er is een spreekgestoelte aanwezig en een groot televisiescherm met HDMI-aansluiting. Bereikbaar enkel via de trap op de tweede verdieping.

Bibliotheek44
De gezelligste ruimte binnen Museum44 is de bibliotheek. Te midden van historische boeken over de Tweede Wereldoorlog kan je vergaderen aan de tafel met 4-6 personen of met twee personen een rustig gesprek voeren in onze zetels. In deze ruimte is geen televisiescherm voorzien.

Overzicht Tarieven Museum44

Zalenverhuur

Tarieven Voormiddag Namiddag Avond Hele Dag
Eddy Merckx € 25 € 25 € 25 € 50
Hagelands Fruit € 25 € 25 € 25 € 50
Seminarie44 € 50 € 50 € 50 € 100
Bibliotheek44 € 20 € 20 € 20 € 40

Wij vragen per reservatie een waarborg van € 25. De waarborg wordt terugbetaald onder voorwaarde dat de ruimte netjes en opgeruimd wordt achtergelaten. Verenigingen van Meensel-Kiezegem mogen gratis gebruik maken van de zalen in onderling overleg en mits beschikbaarheid.

Drank

U kan in Museum44 verschillende formules hanteren voor het drankverbruik. Andere formules steeds mogelijk in overleg.

Formule 1 – Per consumptie

Koffie, Water, Bruiswater, Appel, Appel-Sinaas, Cola, Cola Zero, Stella – € 1.50
Kraaike Tripel Blond, Hagelandse Tripel, Witte Wijn, Rode Wijn – € 3.00

Formule 2 – Vergaderpakket (per dagdeel) – € 5.00 pp
Koffie, Water, Bruiswater, Appelsap                                                                         

Formule 3 – Receptie (2u) – € 25.00 pp
Cava, Appel-Sinaas, (Bruis)Water, Cola, Cola Zero, Stella, Witte & Rode Wijn

Catering

Wij bieden met Museum44 volgende mogelijkheden aan, mits reservatie. Niet op maandag.

Formule 1: Ontbijt – € 5.00 pp
1 croissant, 1 chocoladekoek en 1 boterkoek van Bakkerij Mélice

Formule 2: Broodjesbuffet  – € 7.50 pp
Een mix van belegde broodjes met groentjes, ham, kaas, americain, martino, kip curry, tonijn cocktail, eiersla met spek van Frituur ‘t Pleintje

Formule 3: Broodjesbuffet Deluxe – € 10.00 pp

Een mix van speciale belegde broodjes met gepluisde kip & barbecuesaus, boulet, aardappelsla & spek, brie & luikse siroop, parmaham, pestodressing, gerookste zalm van Frituur ‘t Pleintje.

Formule 4: Taart – € 4.00 pp
Twee stukken taart per persoon van Bakkerij Mélice