Oorlogsquiz

Donderdag 8 augustus 2024 om 19u30 in Museum44

Het was geleden van de befaamde Herdenkingsweek van 2016 dat we nog eens een oorlogsquiz hebben georganiseerd. Dit herdenkingsjaar 2024 leent zich dan ook perfect voor een volgende editie van deze geliefde quizavond.

Ter gelegenheid van het 80-jarige herdenkingsweekend zetten we in onze museumtuin een grote kermistent. De quiz zal de eerste activiteit zijn. Kom mee kwissen met familie en vrienden rond het thema van de Tweede Wereldoorlog en de razzia’s van Meensel-Kiezegem. In drie rondes brengen quizmasters Oktaaf Duerinckx en Natalie Devos een reeks uitdagende vragen en opdrachten rond de thema’s van WOII en Meensel-Kiezegem. Dit onder toezicht van een strenge doch rechtvaardige jury onder leiding van juryvoorzitter Freddy Duerinckx.

Inschrijven kan met groepen van 4-5 personen, het inschrijvingsgeld bedraagt 25 EUR per deelnemende groep. Voor iedere deelnemer voorzien onze sponsors leuke prijzen, de winnaars kiezen eerst. We voorzien die dag ook een heuse tombola met nog meer leuke prijzen, de opbrengst van deze activiteit gaat naar de museumwerking.

Donderdag 8 augustus om 19u30 in Museum44, Binkomstraat 1, 3391 Meensel-Kiezegem. Groepen van 4-5 personen, inschrijving 25 EUR per groep.

Inschrijven kan hieronder: